top of page

Njemački proizvođač broj 1.

Power Grip®

Lanci u spreju

127,80 kn

500 ml

11680500

Proizvođač specijalnih proizvoda za industriju WEICON razvio je sprej koji povećava trenje na gumama, posebno za zimske uvijete na cestama.

 

Svaki vozač zna ovu situaciju: zima je, ceste su pune snijega i leda, a kotači se vrte i ne prianjaju za površinu. Vožnja se čini nemogućom. Za točno takvu situaciju WEICON je razvio proizvod koji je izvrstan za nadolazeće zime - Power Grip ®. Novi sprej je uspješno testiran od strane neovisnog njemačkog instituta Dekra. Opsežno ispitivanja dokazalo je da Power Grip ® može podići prianjanje na cesti do 30 posto!

Bez obzira na vrstu gume, da li su zimske ili ljetne, Power Grip ® djeluje na sve gume i na sve profile guma.

Jednom aplicirano na gume povećano trenje traje desetak kilometara. Ovisno o vremenskim uvjetima primjena spreja se može ponoviti.

Power Grip ®  se također može nanijeti na obuću. Jednom nanesen može potrajati nekoliko dana.

 

Posebno je primjenjiv u jutarnjim satima kada su pločnici zaleđeni i skliski.

Power Grip ®  je također pogodan za sva vozila, kao npr. na gumama industrijskih vozila kao viljuškar. Zbog svoje posebne formulacije, Power Grip ® može se koristiti na temperaturama do -25 °C. Niže temperature mogu spriječiti odgovarajuće prianjanje.

 

Primjena spreja je brza i jednostavna. Power Grip ® mora biti raspršen na gumama neposredno prije vožnje. Prije korištenja proizvoda, potrebno je ukloniti snijeg i led sa guma,  te dobro protresti sprej i poprskati s udaljenosti od oko 25 cm. na dostupnim utorima guma. Ovisno o profilu gume i temperaturi, potrebno je pričekati barem 5 minuta kako bi proizvod ispario. Jedan sprej je dovoljan za 10 aplikacija što odgovara ukupno 100 km sigurnije vožnje samo sa jednim sprejem!

WEICON Power Grip®

Privatna marka savršen dar za vaše klijente!

Power Grip ®  možemo prilagoditi Vašem brendu i na taj način može postati Vaš personalizirani poklon za vaše klijente za nadolazeće praznike.

Savršen poklon za zimske uvijete i Vaši će se klijenti sjetiti Vas kada će bit u zimskim problemima.

Naručite odmah!   info@weicon.hr   +385 1 3094 275

bottom of page